Politike 8 Dhjetor 2023, 20:34

Pas Kongresit, Asambleja e PS-së votëbeson emrat e rinj të Sekretariatit!

Shkruar nga Pamfleti

Pas Kongresit, Asambleja e PS-së votëbeson emrat e rinj të

Pas Kongresit të Jashtëzakonshëm të Partisë Socialiste është mbledhur edhe Asambleja Kombëtare.

Anëtarët e Asamblesë Kombëtare të PS-së votëbesuan aparatin përbërës të Sekretariatit të Partisë Socialiste të Shqipërisë!Pas votëbesimit u bë e mundur zgjedhja e Sekretarëve të rinj të Partisë Socialiste.

Sekretarët e zgjedhur:

Blendi Klosi – Sekretar i Përgjithshëm

Ardian Çela - Sekretar Organizativ

Eduart Ndreca - Sekretar i Burimeve Njerëzore

Evis Kushi - Sekretare e Gruas

Etjen Xhafaj - Sekretar Digjital dhe i Rinisë

Eridjan Salianji - Sekretar për Çështjet Zgjedhore

Milva Ekonomi - Sekretare e Programit

Romina Kuko -  Sekretare për Marrëdhëniet me Jashtë

ps sekretarët