Kosova11 Dhjetor 2023, 08:16

Vrasja e Liridona Ademajt, Klodiana Lala tregon si po tentojnë të fshehin të vërtetën

Shkruar nga Pamfleti
Vrasja e Liridona Ademajt, Klodiana Lala tregon si po tentojnë të
Klodiana Lala

Babai i Naim Murselit ka ngritur pretendimin dy ditë më parë se familja e Liridona Ademajt i ka njoftuar se i kanë mbaruar ditët e besës dhe do të marrin hak.

Ky pretendim është hedhur poshtë nga vëllai i Liridonës.

Gazetarja Klodiana Lala ka komentuar lidhur me këtë, teksa thotë se familja e Liridona Ademaj nuk e ka përmendur në asnjë moment Kanunin dhe se e ka lënë çështjen në dorë të drejtësisë.

Për Lalën kushdo që e interpreton ndryshe qëndrimin e familjes Ademaj, po i vjen në ndihmë të dyshuarit kryesor për vrasjen, Naim Murselit.

Familja e Liridona Ademaj nuk e ka përmendur në asnjë moment Kanunin. E ka lënë çështjen në dorë të drejtësisë. Nuk kërkon gjakmarrje.

Kushdo që e interpreton ndryshe qëndrimin e familjes Ademaj, po i vjen në ndihmë të dyshuarit kryesor për vrasjen, Naim Murselit.”-u shpreh Lala.

vrasja e liridona ademaj klodiana lala