Showbiz17 Mars 2023, 20:32

“Unë po nuk i arrita ca qëllime bëhem keq”, Kiara “braktis” Luizn: Nëse ai del jashtë, unë do të rri!

Shkruar nga Pamfleti

“Unë po nuk i arrita ca qëllime bëhem keq”, Kiara

Edhe pse Luizi gjithmonë ka thënë se nëse Kiara del nga shtëpia, ai në ato momente do ndërpresë rrugëtimin dhe do dalë bashkë me të, Kiara nuk do të bëjë të njëjtën gjë, nëse ndodh e kundërta.

E pyetur nga Olta se nëse vjen një ditë që Luizi del përpara asaj nga shtëpia, si do veprojë ajo, Kiara tha se do vijojë rrugëtimin dhe nuk do e ndërpresë.

Ajo tha se ka dëshirë të qëndrojë dhe se kur nuk e arrin një qëllim që i vë vetes, bëhet shumë keq. Kiara shtoi se fakti që ajo rri në qetësinë e saj ndonjëherë, nuk e bën atë lojtare të dobët.

"E zëmë se luzi bën 100 ditë dhe thotë nuk rri më, çfarë do bësh ti”, pyeti Olta. Kiara u përgjigj: “Do rri unë do rri lere se çfarë rri unë urtë. Jam Bricjap unë. Unë po nuk i arrita ca qëllime bëhem keq”.

kira olt luizi