Sport16 Mars 2023, 17:11

“Në Shqipëri më kërkuan para”, Gjykata Themelore e Prishtinës pranon padinë e FSHF-së ndaj Shefki Kuqit

Shkruar nga Pamfleti

“Në Shqipëri më kërkuan para”, Gjykata Themelore

Federata Shqiptare e Futbollit ka ndërmarrë hapat ligjorë duke paditur për shpifje ish-futbollistin Shefki Kuqi, i cili në një deklaratë publike në televizionin ATV, gjatë emisionit “Favoriti i Botërorit” ka deklaruar se në fundvitet 90’ i janë kërkuar para për t’u pajisur me pasaportë shqiptare dhe përfaqësuar Kombëtaren shqiptare.

Në një komunikatë zyrtare në websiten zyrtar, insititucioni i futbollit në vend bënte me dije:

Federata Shqiptare e Futbollit ka ndërmarrë hapat ligjorë duke paditur për shpifje ish-futbollistin, Shefki Kuqi, i cili në një deklaratë publike në televizionin ATV, gjatë emisionit “Favoriti i Botërorit” ka deklaruar se në fundvitet 90’ i janë kërkuar para për t’u pajisur me pashaportë shqiptare dhe përfaqësuar Kombëtaren shqiptare. Padia e FSHF ndaj Shefki Kuqi është pranuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë dhe është regjistruar me numër C.nr. 119/22.”

federata shqiptare e futbollit shefki kuqi