Krimet e Rënda

13 Nëntor 2018, 12:5112:51Aktualitet

18 Tetor 2018, 10:0810:08Aktualitet
Krimet e Rënda sekuestrojnë pasurinë e ish-deputetit Arben Ndoka - Aktualitet
Aktualitet11 Prill 2019, 19:01

Krimet e Rënda sekuestrojnë pasurinë e ish-deputetit Arben Ndoka

Shkruar nga Pamfleti

Krimet e Rënda sekuestrojnë pasurinë e ish-deputetit Arben Ndoka

Prokuroria e Krimeve të Rënda ka sekuestruar pasurinë e ish-deputetit socialist, Arben Ndoka, pasi dyshohet të jetë vënë në mënyrë të paligjshme.

Sipas prokurorisë, bëhet fjalë për sipërfaqe tokësore në zonën e Malit të Rrenzit, Shëngjinit, Rana e Hedhur, Laguna e Lezhës, si dhe disa apartamente në plazhin e Shëngjinit.

Pasuritë janë të rregjistruara në emër të ish-deputetit të Patise Socialiste Arben Ndoka, vëllait të tij dhe njerëzve të afërm të fisit të tij.

codramol
smile

Aktualitet arben ndoka sekuestrohet pasuria e ndokes