Aktualitet 1 Mars 2024, 22:38

Ilir Meta politikani më i "frikshëm"/ Qytetarët tregojnë emocionet që ju sjellin liderët e politikës!

Shkruar nga Pamfleti

Ilir Meta politikani më i "frikshëm"/ Qytetarët

Të pyeturve të Barometrit në opinionin që kanë për liderët e politikës u është kërkuar të zgjedhin edhe emocionet që ju sjellin ata mes atyre më kryesorëve si frika, shpresa apo zemërimi apo edhe mendimi nëse ata përfaqësojne njerëz si ata dhe a janë të ndërshëm.

Të marrë me radhë në bazë të të dhënave të përgjigjurve të tyre rezulton se Edi Rama, 47,7 % të pyeturve ju ngjall shpresë, 18,3 5 ju ngjall frikë , 27,6 ju ngjall zemërim dhe 26,1 % mendojnë që është i ndërshëm dhe  26% mendojnë se përfaqëson njerëz si ata.

Ilir Meta politikani më i "frikshëm"/ Qytetarët

Sali Berisha: 19,4 % i bën të shpresojnë 20,5 % i frikësohen 31,9 % zemërohen prej tij, 13,6 % mendojnë që është i ndershëm  14.4 % mendojne që perfaqeson njerëz si ata.

Ilir Meta politikani më i "frikshëm"/ Qytetarët

Lulzim Basha: I bën të shpresojnë 12.1 % , frikësohen prej tij 16.5 % , zemërohen 24,3 % u krijon zemërim , 5,9 % mendojnë që është i ndershëm dhe 5.1 % mendojnë që ai përfaqeson njerëz si ata.

Ilir Meta politikani më i "frikshëm"/ Qytetarët

Ilir Meta: I ben 4.5 % të të pyeturve të shpresojnë, frikëson 23.9 % të të pyeturve, ngjall zemërim tek 31.8 % e qytetarëve , 1,4 % mendojnë që është i ndershëm dhe vetëm 1 % mendojnë që i përfaqëson.

Ilir Meta politikani më i "frikshëm"/ Qytetarët