Jo vetëm që foli njëlloj si Fatmir Xhafa, duke na predikuar për të mbrojtur e pranuar drejtësinë e dhjerë të qelbësirave të Sorosit, me në krye këlyshët e ish-hetuesisë, prokurorisë dhe Sigurimit të Shtetit, por pasi ka 12 vjet në terezinë e tij, vjen e na bën moral si pronar i Tironës që të bashkohemi rreth halleve e birbove të këtij soji.
Kur dëgjova sorrosianin Ermal Hasimja dje në tribunë, që fliste si protagonist i shkurtit 1991, kur ka qenë kalama në klasë të shtatë, më erdhën zorrët në fyt, njëlloj si Lul Basha që kishte rrëzuar bustin me brekë të shkurtra.
Jo vetëm që foli njëlloj si Fatmir Xhafa, duke na predikuar për të mbrojtur e pranuar drejtësinë e dhjerë të qelbësirave të Sorosit, me në krye këlyshët e ish-hetuesisë, prokurorisë dhe Sigurimit të Shtetit, por pasi ka 12 vjet në terezinë e tij, vjen e na bën moral si pronar i Tironës që të bashkohemi rreth halleve e birbove të këtij soji.
Kurrë mos mësofsh nga kjo kategori, ooo Sali Berisha, që ke 35 vjet e nuk të ndahet shpirti nga vemjet dhe qelbanikë sojzeza që nuk kanë asnjë votë më vete, por vijnë si hajdutë, vjedhin kontributet e demokratëve e pastaj ikin si qen të pshurrur, njëlloj si kopistët e 2005-ës që u shndërruan në xhepista pushteti dhe pastaj në llapista të Ramës.
Tubime me emër protestë për t’u dhënë mundësinë plehrave të ligjërojnë si mender udhëheqës në tribunë janë në shërbim të demoralizimit të idealistëve kurajozë që kanë mbajtur dhe mbajnë gjallë PD prej 35 vitesh.
Mashtrues dhe hajdutë të historisë që kërkon të na i paraqesësh si udhëheqës mbaji në zyrë te Fred Lela, Doktor, se ne që kemi qenë aty qysh më 8 dhjetor 1990 nuk t’i pjerdhim për faktor.
Ketu ke fol tamam Cdoni akoma me Sali Berishen tradhtar i kombit shqiptar