Politike 5 Shtator 2023, 18:26

“Nuk njihja asnjë ministër”, Ngjela për ndryshimet në qeveri: Rama refuzon intelektualët njësoj si Enver Hoxha

Shkruar nga Pamfleti

“Nuk njihja asnjë ministër”, Ngjela për ndryshimet

Avokati Spartak Ngjela ka deklaruar se ndryshimet në qeveri nuk sollën asnjë surprizë. Rama dje kreu 7 ndryshime, por sipas avokatit, nuk mund të themi për ripërtëritje të qeverisë.

Ngjela ka thënë se përveç Ervin Metes, nuk njeh asnjë nga emrat e tjerë. Por ai tha se në qeveri duhet të futen intelektualë, por Rama ata i mban larg. Ngjela tha se edhe Enver hoxha nuk i donte intelektualët.

Përveç atij Metës nuk njihja asnjë. Pra nuk kemi ripërtëritje. Ripërtëritje do të thotë ti drejtohesh intelektualizmit të lartë dhe shoqërisë tënde, shqiptarëve këtu e jashtë në funksion të daljes nga stanacioni se Shqipëria është në stanacion.  Është në stancion të një zhvillim i shoqëror progresiv. Pra ky përderisa nuk shkoi te intelektualizmi, se kjo është sëmundje që te Enver Hoxha, pra që nuk i drejtohen mendjeve të ndritura”, tha ai në një intervistë.