Showbiz25 Mars 2023, 22:19

Tetë shenja që tregojnë se keni një intuitë të fortë

Shkruar nga Pamfleti

Tetë shenja që tregojnë se keni një intuitë të

Njerëzit e talentuar shpirtërisht tërhiqen nga kafshë të ndryshme, madje edhe nga insektet, sepse ndihen të qetë dhe të sigurt në praninë e tyre.

Fazat e hënës ndikojnë tek ju
Në kohën e hënës së plotë, kur ajo është në fuqinë e saj, ju ndjeni një shqetësim të pashpjegueshëm. Përveç kësaj, keni vështirësi për të fjetur, dhe gjumi juaj ndërpritet në mënyrë që të zgjoheni të lodhur në mëngjes. Kjo është një nga shenjat që ju keni një intuitë të fortë dhe se ndjeni disa gjëra që të tjerët as nuk i vënë re.

Zgjoheni midis orës 3 dhe 4
Besohet se forcat magjike janë më të forta në atë kohë të natës, domethënë shumë gjëra të çuditshme ndodhin pikërisht midis orës 3 dhe 4. Disa e quajnë këtë kohë orën e shtrigave, shpirtrave ose demonëve kur krijesat mbinatyrore mund të udhëtojnë nga një botë në tjetrën.
Nëse zgjoheni shpesh gjatë kësaj periudhe, kjo mund të tregojë lehtësisht se keni një lloj dhunti shpirtërore. Rekomandohet që të luteni ose të meditoni për të rritur fuqitë tuaja.

Kafshët ju afrohen
Kafshët mund të kuptojnë aurën tuaj dhe nëse jeni të qetë dhe të mirë apo të zemëruar. Njerëzit e talentuar shpirtërisht tërhiqen nga kafshë të ndryshme, madje edhe nga insektet, sepse ndihen të qetë dhe të sigurt pranë tyre.

Për shembull, ndodh shpesh që një flutur ulet mbi ju dhe duket se po ju shikon. Ose ju afrohet një mace, e cila normalisht ikën nga të gjithë njerëzit e tjerë.

Emocionet tuaja ndikojnë në mjedis
Besohet se emocionet e njerëzve të tillë kanë fuqinë të ndikojnë në mjedis edhe kur ata nuk bëjnë asgjë të veçantë. Për shembull, qentë pranë tyre papritmas fillojnë të lehin dhe macet shikojnë në një pikë sikur të kenë parë një fantazmë.

Gjithashtu, bimët mund ta ndiejnë këtë energji dhe mund të shkëlqejnë ose të thahen pranë tyre. Dhe pajisjet elektronike dinë të reagojnë dhe ndoshta nuk punojnë për një kohë, sepse energjia e njerëzve superiorë shpirtërisht mund të jetë shumë intensive.

Ju afrohen shpesh të panjohur
Njerëzit që ju afrohen janë zakonisht individë që shoqëria i konsideron si të çuditshëm, edhe pse janë larg saj. Ata në fakt kanë nevojë për shërim fizik, mendor, emocional ose shpirtëror.

Bëhet fjalë për njerëz të ndritur që janë pak të humbur dhe kanë nevojë për dikë që t’i udhëzojë në rrugën e duhur. Është nënndërgjegjja e tyre që i çon te njerëzit shpirtërorë, sepse mendojnë se mund t’i ndihmojnë.

Mund ta ndjeni lehtësisht energjinë në hapësirë
Kjo ka të bëjë me energjinë negative dhe pozitive. Nëse ndjeni edhe sasinë më të vogël të energjisë negative sapo hyni në një dhomë, do të thotë që keni një radar shumë të ndjeshëm për këto gjëra. Edhe pse nuk e keni parë ose nuk keni ditur për të, do të ndjeni se diçka e keqe ka ndodhur atje përpara se të arrini.

Thjesht shikon në sytë e dikujt dhe duket sikur e lexon, ke një ide se çfarë po mendojnë, çfarë ndjenjash kanë, nëse janë të mirë apo të këqij. Ju jeni në gjendje të dalloni kur dikush ka nevojë për ndihmë dhe ua lehtësoni jetën me energjinë dhe aftësitë tuaja. Megjithatë, ju mund ta kuptoni shumë shpejt se kush është negativ dhe do të qëndroni larg sepse një person i tillë ju zbraz energjinë.

Jeni shumë të tërhequr nga natyra
Ju ndiheni më së miri në natyrë, atje mbusheni me energji të mirë dhe pastroni mendjen nga gjithçka e keqe. Ju pëlqen të ecni zbathur në bar, të gërmoni dheun me duar, të merrni frymë në ajrin e pastër të pyllit, të dëgjoni cicërimën e zogjve dhe zhurmën e përroit.

Ju shijoni pikat e shiut që prekin lëkurën tuaj dhe diellin e butë të mëngjesit që ju përkëdhel fytyrën. Ju thjesht keni një nevojë të vazhdueshme për t’u rrethuar nga natyra.

Keni ëndrra të çuditshme
Besohet se njerëzit me intuitë të fortë ëndërrojnë shumë, por rrallëherë harrojnë atë që u ndodhi në ëndrrat e tyre. Ata shpesh ëndërrojnë disa gjëra të çuditshme në të cilat përpiqen të gjejnë një kuptim ose një mesazh.