Kronike17 Shtator 2023, 18:15

Megaoperacioni antidrogë/ Gjykata e Durrësit jep masën e sigurisë për 30 të arrestuarit, lë në burg 26 prej tyre

Shkruar nga Pamfleti

Megaoperacioni antidrogë/ Gjykata e Durrësit jep masën e

Ka përfunduar rivlerësimi i masës së sigurisë për 30 të arrestuarit në kuadër të operacionit anti-drogë i koduar "Tempulli" në Durrës.

Për 26 persona, Gjykata ka rikonfirmuar masën e sigurisë arrest me burg, dy "detyrim paraqitje" dhe dy "arrest shtepie".

Disa nga 30 të arrestuarit e megaoperacionit “Tempulli” në Durrës u shfaqën të qetë në Gjykatë ndërsa u njohën me akuzat dhe masat e sigurisë.

Personat e arrestuar:

Astrit Hushi, 56 vjeç, banues në Durrës.
Engjëllushe Prillo, 64 vjeçe, banues në Durrës.
Romeo Skenderi, 44 vjeç, banues në Durrës.
Seit Tasha 35 vjeç, banues në Durrës.
Zamir Koci, 48 vjeç, banues në Durrës.
Erjon Seferi, 33 vjeç, banues në Durrës.
Armand Pasha., 32 vjeç, banues në Durrës.
Demis Fusha, 30 vjeç, banues në Durrës.
Klodjan Osmovi., 41 vjeç, banues në Durrës.
Erion Kasa., 34 vjeç, banues në Durrës.
Dritan Çina., 51 vjeç, banues në Durrës.
Festim Molla., 50 vjeç, banues në Ishëm, Durrës.
Armand Basha., 24 vjeç, banues në Durrës.
Vath Deneku., 28 vjeç, banues në Durrës.
Arben Voci., 53 vjeç, banues në Shijak.
Flogert Voci, 25 vjeç, banues në Shijak.
Dritan Xhura., 53 vjeç, banues në Durrës.
Leonardo Hysenaj, 23 vjeç, banues në Durrës.
Alessandro Bardhi, 18 vjeç, banues në Durrës.
Romario Topi., 28 vjeç, banues në Durrës.
Nurijan Halilaj., 22 vjeç, banues në Durrës.
Mevlan Prifti, 33 vjeç, banues në Durrës.
Saimir Sula., 30 vjeç, banues në Durrës.
Donald Koci., 33 vjeç, banues në Durrës.
Maksimiliano Tata., 27 vjeç, banues në Durrës.
Fabjon Sali, 31 vjeç, banues në Durrës.
Kosta Xhango., 20 vjeç, banues në Tiranë.
Xhelal Muca., 36 vjeç, banues në Durrës.
Dorian Tabaku., 47 vjeç, banues në Durrës.
Andry Bardhi, 22 vjec, banues ne Durres.

Janë shpallur në kërkim 11 shtetasit;

Aldo Dhimitri., 33 vjeç, banues në Durrës.
Shpetim Sharra., 39 vjeç, banues në Durrës.
Fatma Strora., 35 vjeçe, banuese në Durrës.
Lulzim Sharra., 28 vjeç, banues në Durrës.
Remzi Peshku., 21 vjeç, banues në Durrës.
Daniel Kaceli., 38 vjeç, banues në Durrës.
Aneo Gashi., 31 vjeç, banues në Durrës.
Mark Bardhi, 24 vjeç, banues në Durrës.
Parisian Lleshaj., 29 vjeç, banues në Durrës.
Aleks Kacani., 24 vjeç, banues në Durrës.
Edmond Baci., 37 vjeç, banues në Durrës.

Për të njëjtin operacion, Gjykata e Vlorës ka vendosur masën e sigurisë "arrest me burg" për 13 prej tyre ndërsa për 5 të tjerët ka vendosur masën "arrest shtëpie". 

Për Shkëlqim Bakaj, Fatmir Alikaj, Julian Shabani, Eriselda Zekaj, Nikola Selimaj gjykata e shkallës së parë në Vlorë ka caktuar masën e sigurisë “arrest shtëpie” ndërsa për shtetasit e tjerë është caktuar masa e sigurisë “arrest me burg”. 

Gjyqtari i çështjes Hektori Sinani ka pranuar kërkesën e prokurorit Anton Pali për masë sigurie “arrest me burg” për 13 persona.

durres gjykate te arrestuar antidroge