Gjykata e Apelit

U dënua me 1.4 vite burg, Gjykata e Apelit shpall të pafajshëm ish-Drejtorin e Policisë Bashkiake - Aktualitet
Aktualitet28 Mars 2018, 11:02

U dënua me 1.4 vite burg, Gjykata e Apelit shpall të pafajshëm ish-Drejtorin e Policisë Bashkiake

Shkruar nga Pamfleti
U dënua me 1.4 vite burg, Gjykata e Apelit shpall të pafajshëm

U dënua me 1.4 vite burg, Gjykata e Apelit shpall të pafajshëm ish-Drejtorin e Policisë Bashkiake

Florenc Hoxha, ish-Drejtori i Policisë Bashkiake në vitet 2011-2015, kohë në të cilën kjo Bashki drejtohej nga ‘’gjumashi’’ Lulzim Basha është shpallur i pafajshëm nga Gjykata e Apelit.

Gjykata e Shkallës së Parë kishte dhënë dënimin prej 1,4 vite burg në vitin 2016. Ai akuzohej për shpërdorim detyre dhe se ndaj tij rëndonin disa akuza; si ajo e shpërdorimit të detyrës dhe ajo e plagosjes, ku në vitin 2014 u konfliktua në kryeqytet për një konflikt pronësie.

I plagosur mbeti Ylber Isufaj dhe se ky i fundit akuzoi Florenc Hoxhën, ku pjesë e trupit gjykues ishte edhe gjyqtarja, Fatmira Hajdari.

Aktualitet Florenc Hoxha ish-drejtori i Policisë Bashkiake